İSTANBUL / BAYRAMPAŞA - Sancak - Soy Ortaokulu

Kas

OKULUMUZUN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASI

Kas

10 Kasım 2022 Perşembe günü, saat 11.00'da yapılan LGS bilgilendirme toplantısında kullanılan sunu aşağıda yer almaktadır.

Ekm

Erasmus+ Projesi  kapsamında öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz Polonya'yı ziyaret ederek proje çalışmalarında görev aldılar.

Nis

Her yıl 2 Nisan tarihi, dikkat çekilmesi gereken önemli bir konuyu gündeme getiriyor. Birleşmiş Milletlerin onayı ile Dünya Otizm Farkındalık Günü'ne dönüşen bu tarih, Otizm ile ilgili tüm dünyayı bilinçlendirmeyi hedeflerken, otizme sahip bireylerin de hayatlarını daha fazla kolaylaştıran ve yaşama adapte olmalarını sağlayan fikirlerle öne çıkmayı hedefliyor.

Sancak-Soy Ortaokulu olarak özel eğitim sınıfı öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz 2 Nisan Otizm Farkındalık Gününde otizme mavi ışık yaktık.
Otizmin Farkındayız!

Nis

Okulumuz anasınıfı öğrencileri kütüphane haftası çerçevesinde kütüphanemiz ile tanıştılar.

Mrt

Yıldız Kızlar Basketbol Kategorisinde İstanbul birincisi olan takımımız , Yozgat'taki yarıfinallerde de rakiplerinin hepsini yenerek birinci olmuştur. Bu başarı ile Afyon'da düzenlenecek olan finallere katılmaya hak kazanmıştır. Bizlere bu güzel başarıyı getiren kızlarımızı ve okulumuz beden eğitimi öğretmeni Vedat Sağlık'ı tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri ile ülkemizin en başarılı okullarından İstanbul Erkek Lisesini ziyaret ettik.

1-7 Mart Deprem Haftası  çerçevesinde okulumuzda deprem
tatbikatı yapılmıştır.

Ekm

Bir önceki eğitim ve öğretim yılında ağırlıklı olarak uygulanan uzaktan eğitim sürecinde oluşan geçmiş öğrenme kayıplarının giderilebilmesi ayrıca mevcut öğrenme süreçlerinin desteklenmesi amacıyla öğrenci ve öğretmenlere yönelik 5.000 soruluk "Yardımcı Kaynak Destek Paketi" hazırlanmıştır.