İSTANBUL / BAYRAMPAŞA - Sancak - Soy Ortaokulu

.
KARTALTEPE MH.63.SK.NO11 BAYRAMPAŞA/İSTANBUL
Vizyon
Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.
Misyon
Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, öğrenmeye ve yeniliğe açık, entellektüel, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, küresel düşünen bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Ulusal ve uluslararası değerleri kavrayıp benimsemiş, kendi öz disipline sahip, insan haklarına saygılı, sorgulayan, araştıran, yaratıcı, öğrenmesinin sorumluluğunu alan, özgüvenli, mutlu, sağlıklı, sosyal hizmet duygusu gelişmiş, çevresel sorunlara duyarlı, Atatürk ilke ve devrimlerini içselleştirmiş, başarılı bireyler yetiştiririz. • Öğrencilerimizi her yönüyle tanır, onların yeteneklerinin gelişmesi için uygun ortamlar yaratırız. • Öğrencilerimize ana dilimizin yanı sıra, İngilizce’yi de sosyal ve akademik yaşamlarında doğru ve etkin olarak kullanabilecekleri düzeyde öğretiriz. • Öğrencilerimizin teknolojiyi özümsemelerini, teknolojik gelişmelerden her fırsatta yararlanmalarını sağlamak amacıyla onlara zengin öğrenme ortamları sunarız. • “Sancak-soy”lu olma kültür ve geleneğini kuşaktan kuşağa taşırız. • Sunacağımız eğitim kalitesinin, çalışanlarımızın kalitesi ile başladığına inanan bir kurum olarak; kurumlarımızda adil, güvene dayalı ilişkiler, sevgi, saygı, empatik yaklaşım, gönüllülük, çalışma ve sürekli öğrenmeyi önde tutarız. • Yönetim, öğretmen, çalışan, veli ve öğrencilerimizle birbirine kenetlenmiş, paylaşımcı ve karşılıklı sorumlulukların bilincinde olan güçlü bir aileyiz. • Tüm çalışanlarımız, iş birliği ve dayanışmanın öne çıktığı bir çalışma ortamında bilgi ve birikimlerini paylaşarak demokratik bir ortamda işlerini severek yapar. • Çalışanlarımızın yenilikçi görüşlerine değer verir, gelişimlerini destekler, başarılarını takdir ederiz. • Kişisel ve toplumsal sorumlulukları almaya her zaman gönüllüyüz ve bunun ülke için taşıdığı önemin bilincindeyiz. • Ulusal ve uluslararası değerleri özümseyip bütünleştirir, bunların ışığında yeni değerlerin geliştirilmesinde model oluruz. • Bilim, kültür, sanat ve spor etkinliklerine, ulusal ve uluslararası düzeyde katılmak ve bu etkinliklerde başarılı olmak öncelikli hedeflerimizdendir.
Biyoloji Laboratuvarı :1
Merkezî
Ulaşım
Bosna-Çukurçeşme tramvay durağına 250 metre mesafede bulunmakta. Eski Lunapark yanında bulunmaktadır.
Okul servisi
İlçe Merkezi